ISIF2021 GÜMÜŞ MADALYA ÖDÜLÜ

İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF) 2021 ödülleri,Teknofest kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte sahiplerini buldu. Alanında uzman kişilerden oluşan Uluslararası jüri kurulu tarafından ISIF'21'de sergilenen her bir buluş ayrı ayrı değerlendirilmekte ve hak edenlere ödülleri törenle takdim edilmektedir.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr. Nabi YÜZER ve Dr.Öğretim Üyesi Didem OKTAY, Kimya-Metalurji Fakültesi'nden Prof.Dr.Afife Binnaz HAZAR YORUÇ ve Mimarlık Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fevzi UĞURYOL ile birlikte "NANO HİDROLİK İÇEREN HAZIR ENJEKSİYON MALZEMESİ ÜRETİM YÖNTEMİ" buluşu ile GÜMÜŞ MADALYA ÖDÜLÜNÜ almışlardır. Öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.