Güvenli Hayat Güvenli İskele Mesleki Gelişim Semineri

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) tarafından yürütülen “Güvenli Hayat Güvenli İskele / Safe Scaffolding for Safe Life” AB hibe projesi kapsamında, proje eğitim ve iletişim faaliyetleri çözüm ortağı Doğa HSE’nin koordinasyonu ve YTÜ Yapı Kulübü’nün iş birliği ve ev sahipliği ile, 19 Kasım 2021 Cuma günü 14:00-18:00 saatleri arasında İnşaat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir.

“Güvenli İskele Mesleki Gelişim Semineri”nde; inşaat mühendisliği öğrencilerinin mesleki gelişiminde önem vermesi gereken konulardan güvenli iskele kullanımı hakkında teknik bilgiler paylaşılacak, iskele kurulum ve sökümünde dikkat edilmesi gereken önemli hususlar anlatılacaktır.

İnşaat Mühendisliği 2-3-4. sınıfların katılımına açık olan etkinlikte yer edinmek isteyen kişiler QR kodunu okutarak forma ulaşabilirler.

Katılımcılarımıza seminer sonunda SERTİFİKA verilerek, BARET, SIRT ÇANTASI, NOT DEFTERİ ve KALEM hediye edilecektir.